Om meg

Navnet er Pål. Psykologstudent med to store lidenskapelige hobbyer: Fotografering og mat. Ved siden av studier, jobb og verdens fineste samboer er det disse som gjør hverdagen til noe spesielt. De er med på å gjøre meg lykkeligere, og tidvis er jeg så heldig at de også bidrar til å gjøre andres hverdag litt hyggeligere. 

Her skal det handle om mat. Ikke bare egne eksperimenter på kjøkkenet og de utallige middagene jeg forer meg selv, sambo og venner med. Men også andre opplevelser relatert til mat, som f.eks. restaurantbesøk, nye (og gamle) produkter, økologi og miljø, rene smaker og kunstige tilsetninger og sannsynligvis mye mer. I tillegg vil jeg dele en rekke bilder av alt det ovennevnte. Skulle du ønske å benytte deg av noen av disse bildene er det fint om du tar kontakt.

Ellers syns jeg det er meget trivelig med tilbakemeldinger av alle slag, og jeg skal forsøke å svare så godt det lar seg gjøre. Og dersom denne nettsiden gir deg en liten brøkdel av den gleden den gir meg, tror jeg dette vil bli en fin reise i matens fantastiske og varierte verden!
Related Posts with Thumbnails
 

Copyright (c) 2009 Matlykke. All rights reserved. Design by NodeThirtyThree + Free CSS Templates. Bloggerized by Free Blogger Template.