mandag 22. august 2011

Travel student sliter med bloggoverskudd...

Det har vært stille her en stund. Ikke fordi jeg har sluttet eller gått lei av blogging. Det handler snarere om en tre uker lang sommerferie i Kroatia og Italia og starten på det siste semesteret av et seks år langt studie. Hadde opprinnelig planer om å blogge under ferien, men lite tilgang til internett og manglende bloggverktøy (av en viss kvalitet) til iPad resulterte i magert (eller snarere fraværende) resultat.

Nå er jeg godt i gang med avslutningen av et profesjonsstudie. Innen midten av oktober skal jeg fullføre en lengre forskningsoppgave som krever en viss innsats. En student trenger god mat, så matlaging blir det naturlig nok en del av, men tid til blogging blir det dessverre lite av. Tar stadig bilder under matlagingen (har nærmest blitt rutine), så det dukker nok opp et og annet.

Fram til oppgaveinnlevering i oktober og avsluttende eksamen i november, kan jeg kun love følgende: Jeg kommer sterkere tilbake!

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts with Thumbnails
 

Copyright (c) 2009 Matlykke. All rights reserved. Design by NodeThirtyThree + Free CSS Templates. Bloggerized by Free Blogger Template.