søndag 31. oktober 2010

Ny Fairtrade-merket sjokolade

Jeg tidligere klaget min nød over norske butikkers fraværende holdninger til en tidvis meget brutal og umenneskelig sjokoladeindustri. Derfor var gleden stor da vi under lørdagens tur til Meny på Alnabru oppdaget en ny type Fairtrade-merket sjokolade.Cloetta har lansert en ny serie sjokolade som de kaller Cloetta Good. Sjokoladen kommer i fire varianter: Melkesjokolade, melkesjokolade med hasselnøtter, melkesjokolade med cashewnøtter og tranebær, og melkesjokolade med mintcrisp.

I skrivende stund knasker jeg løs på en plate melkesjokolade med hakkede hasselnøtter, og det smaker fortreffelig. Man risikerer heller ikke å finne spor av hvete i denne sjokoladen, i motsetning til sjokolade fra f.eks. Freia. Dét er ypperlig hvis man er hypersensitiv for gluten. Fra før av har jeg erklært min kjærlighet for sjokolade fra britiske Divine.

Så hvis du har lyst til å være en litt mer bevisst forbruker og sjokoladeelsker, syns jeg du skal bidra med å etterlyse en av disse skikkelig gode og rettferdige sjokoladevariantene i din nærmeste dagligvarebutikk.

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts with Thumbnails
 

Copyright (c) 2009 Matlykke. All rights reserved. Design by NodeThirtyThree + Free CSS Templates. Bloggerized by Free Blogger Template.