Denne oppskriften er lånt fra siste nummer av Maison Mat & Vin, et av mine favorittmagasin. Et raskt og enkelt hverdagsmåltid.
Til 2 personer:
2 svinekoteletter
250 g frosne erter
1 vårløk
1 ss smør
1 ss frisk mynte, finhakket
1 ss frisk persille, finhakket
0,5 dl kyllingkraft
1 ss sitronsaft
Salt & pepper
Sett grillpannen på sterk varme, pensle kotelettene med litt olivenolje og krydre med salt og pepper på begge sider. Snitt i fettranden på kotelettene slik at de steker jevnere. Gi dem 4 minutter på hver side. Trekk pannen av varmen og la dem ligge i 4 minutter til.
Fres vårløken i smør i en panne eller kjele. Tilsett erter og kyllingkraft og stek til det er gjennomvarmt. ha i urter og kjør til en grov puré med en stavmikser eller blender. Smak til med sitron, salt og pepper. Anrett, servér og nyt!
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
0 kommentarer:
Legg inn en kommentar