tirsdag 31. august 2010

Svinekoteletter med ertepuré

Denne oppskriften er lånt fra siste nummer av Maison Mat & Vin, et av mine favorittmagasin. Et raskt og enkelt hverdagsmåltid.








Til 2 personer:
2 svinekoteletter
250 g frosne erter
1 vårløk
1 ss smør
1 ss frisk mynte, finhakket
1 ss frisk persille, finhakket
0,5 dl kyllingkraft
1 ss sitronsaft
Salt & pepper

Sett grillpannen på sterk varme, pensle kotelettene med litt olivenolje og krydre med salt og pepper på begge sider. Snitt i fettranden på kotelettene slik at de steker jevnere. Gi dem 4 minutter på hver side. Trekk pannen av varmen og la dem ligge i 4 minutter til.

Fres vårløken i  smør i en panne eller kjele. Tilsett erter og kyllingkraft og stek til det er gjennomvarmt. ha i urter og kjør til en grov puré med en stavmikser eller blender. Smak til med sitron, salt og pepper. Anrett, servér og nyt!

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts with Thumbnails
 

Copyright (c) 2009 Matlykke. All rights reserved. Design by NodeThirtyThree + Free CSS Templates. Bloggerized by Free Blogger Template.