torsdag 19. august 2010

Snasen egg- og baconsalat!

Nok en majonessalat som smaker laaaaaangt bedre enn de du kjøper ferdig i butikken. Med masse egg, bacon og purre (og en liten dæsj hjemmelagd majones) får du en deilig, smakfull påleggssalat.

Dette trenger du:
5 hardkokte egg, kalde
1 pakke bacon, sprøstekt og finhakket
1 liten purre, finhakket
4 ss (hjemmelagd) majones
PepperKok egg og legg dem i kaldt vann mens du sprøsteker baconet. La det kjøle ned mens du lager majonesen. Finhakk purre. Skrell egg og kjør dem gjennom en eggdeler - først på langs og så på tvers. Ha dem i en bolle sammen med finhakket purre og bacon. Strø over litt pepper og rør inn majones.

Og vips: Et pålegg som smaker langt bedre og er en god del sunnere enn det kunstige skvipet som man finner i kjøledisken!

2 kommentarer:

Therese sa...

Jeg lagde denne her en dag til et selskap jeg skulle ha i tillegg brukte jeg oppskriften din på hjemmelaged majones + rekesalaten din. Fikk superbra tilbakemeldinger og det var mange som spørte etter oppskriften til denne egg-og baconsalaten:) Har akkuratt fått meg en blogg selv og skriver litt om denne salaten og linker til siden din:) Min blogg er www.thestasblogg.blogspot.com dersom du vil sjekke ut den...er jo ikke så mye på den enda;)

Pål sa...

Så utrolig hyggelig å høre, Therese! Jeg gleder meg til å kikke på bloggen din. Lykke til med prosjektet!

Legg inn en kommentar

Related Posts with Thumbnails
 

Copyright (c) 2009 Matlykke. All rights reserved. Design by NodeThirtyThree + Free CSS Templates. Bloggerized by Free Blogger Template.