tirsdag 4. mai 2010

Fantastisk frokostblanding!


For en ukes tid siden oppdaget jeg et lite stykke matlykke - noe så sjeldent som en frokostblanding uten tilsatt sukker og andre mer og mindre naturlige tilsetningsstoffer!
Vidunderet kommer i ulike varianter fra britiske Rude Health. Jeg må innrømme at smaken var noe uvant. Og etter en liten analyse måtte jeg konkludere med at det var fraværet av sukker som gjorde utslaget. Men et par porsjoner senere er smaken langt mer naturlig enn blandingene som kommer fra Axa eller Finax.

I tillegg til et naturlig og økologisk produkt har produsentene humor, og dét kan man ikke la være å like. Esken er full av mer og mindre viktig informasjon, og det aller meste er relativt underholdende å lese. Bare se her: 


Her er enda et bilde av nedre del av eskens bakside:


Jeg fant denne froksotblandingen hos Centra i Colosseum Park. Men jeg skulle ønske at de fantes flere steder, og jeg blir veldig glad hvis du har sett dem et annet sted og sier fra!

2 kommentarer:

Unknown sa...

Wow, så bra min kjære:).
Jeg vet Centra har alt av gode produkter og noen dårlige selvfølgelig:).

Morsom info på baksiden:)!
Synd jeg ikke spiser frokostblanding, men jeg har jo andre godsaker å putte i meg:).

Anonym sa...

Hei Pål!
Gaute sendte meg hit, vi snakket om frokostblandingsoppdagelsen din i vår frokostpause i København. Du kan jo forsøke min egendesignede frokostblanding? Den har litt sukker, men det kan man jo bare kutte ut. Ellers er den deilig sunn og tilbyr absolutt enevelde til kokken mht valg av ingredienser og kvalitetsråvarer, og kan varieres i det uendelige...
:)

http://thebitesize.blogspot.com/2009/11/helt-egen-kologisk-musli.html

Men dersom man har tid til slikt om morgenen, ville jeg heller anbefalt å starte dagen med en proteinshake med bær og banan eller en bolle havregrøt med linfrø og hakkete nøtter.

God frokost!

Legg inn en kommentar

Related Posts with Thumbnails
 

Copyright (c) 2009 Matlykke. All rights reserved. Design by NodeThirtyThree + Free CSS Templates. Bloggerized by Free Blogger Template.