tirsdag 27. april 2010

Få ting er verre enn dårlig sushi...

Som nevnt i et tidligere innlegg har sushi fått en slags ny vår i undertegnedes tilværelse. Dessverre ble dagens opplevelse en liten ripe i den ellers skinnende lakken...

Jeg har hatt en veldig travel dag med datakurs tidlig på dagen og deretter møter med påfølgende tidsskriftlanseringsfest. En rask tur hjemom i mellom slagene utgikk til fordel for noe jeg hadde håp om at skulle bli et deilig sushimåltid - men dengang ei. Tok turen innom Sushi & Wok i Colosseum Park. Restauranten var stappfull og ventetiden temmelig lang. Tok dette som et tegn på at det var stort omløp hva fisk gjalt og håpet om et deilig måltid steg. En hyggelig og oppmerksom servitør som stadig kommuniserte mens jeg måtte vente hjalp også på forventningene.

Da jeg omsider fikk maten og kom meg tilbake til Chateu Neuf ble skuffelsen stor. Nigiri-bitene med hvit fisk luktet ikke helt ferskt. Tunfiskbiten, som man kan se på bildet, var brun i fargen. Laksen, som ble spist opp, var ok. Det samme gjaldt kamskjellet. Ble forøvrig lovt tre stk. tempuramaki, men min meny #17 inneholdt i stedet 3 laksemaki og 3 crabstickmaki. Sistnevnte må være noe av det billigste og mest usmakelige man kan gjøre på sushifronten. Det bør også legges til at tre av mine bordvenner uavhengig av hverandre ytret høylytte "æsj!" når de fikk se fisken. Og en sushi-kyndig Facebook-kompis mente at dette må være en av de verste tunfisknigiriene han noensinne har sett...

Ettersom jeg var skrubbsulten presset jeg i meg halve porsjonen. Men dessverre gjorde de dårlige bitene til at opplevelsen som helhet ble veldig dårlig. Satt igjen med en smådårlig fiskesmak i munnen i en drøy time etterpå. Har heldigvis ikke blitt fysisk dårlig ennå, og jeg håper det holder seg til i morgen.

Har forøvrig store planer om å sende en klagemail til Sushi & Wok, men det må vente litt ettersom de ikke har annen kontaktinfo enn et telefonnummer på sin hjemmeside...

1 kommentarer:

Åsa Elvik sa...

Huff da! Så trist! Eg har ete der to gonger; det har vore ok, verken meir eller mindre. Men det du fekk, var jo berre trist :-(

Legg inn en kommentar

Related Posts with Thumbnails
 

Copyright (c) 2009 Matlykke. All rights reserved. Design by NodeThirtyThree + Free CSS Templates. Bloggerized by Free Blogger Template.